تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
بلاتکلیفی قیمت مسکن در 22 منطقه تهران

مجله دلتا

همه چیز در مورد همه چیز

بلاتکلیفی قیمت مسکن در 22 منطقه تهران

بعد از تنش‌های ارزی که در دو سال گذشته، بازار املاک را تحت‌الشعاع خود قرار داد و به رکود در بازار مسکن دامن زد، اکنون 22 منطقه تهران از روند هماهنگی در قیمت مسکن پیروی نمی‌کنند.
رکود در بازار مسکن

به گفته کارشناسان، رکود در بازار مسکن ، بی‌سابقه‌ترین دوره رکود طی 20 سال اخیر است. هرچند این شرایط، باعث شده میزان معاملات املاک تا 80 درصد در مقایسه با دوره رونق کاهش یابد، اما مناطق مختلف تهران در این دوره در خصوص قیمت‌گذاری رفتاری متفاوت داشته‌اند.

به گزارش مجله دلتا، در مهرماه امسال و چهارمین‌ ماه از آغاز دوره رکود، یکباره تعداد معاملات ماهانه با رشد 22 درصدی مواجه شده است؛ رشدی که اگر چه به باور برخی، نشانه‌ بیدار شدن مسکن از خواب زمستانی است، اما آنچه که آمار نشان می‌دهد بیشتر بلاتکلیفی و بی‌ثباتی است تا رونق.

شکست در جذب نقدینگی

افت 2 تا 18 درصدی قیمت در 13 منطقه پایتخت نشان می‌دهد که هم اکنون عامل فزاینده قیمت مسکن به خصوص با ثبات بازار های ارز و طلا، وجود ندارد و رکود موجود غیرتورمی است. با توجه به اینکه بازار مسکن از نظر تعداد معاملات در وضع بسیار نامساعدی به سر می‌برد و این بازار بیش از هر زمانی ناشی از ضعف بخش تقاضا است، حتی با تعدیل قیمت‌ ها و کنترل جهش قیمت مسکن باز هم احتمال ضعیفی وجود دارد که بازار مسکن در مهرماه امسال، به محل جذب نقدینگی تبدیل شده باشد.

تحولات 2 سال گذشته بازار مسکن و ثبات نسبی بازار های رقیب در ماه‌ های اخیر، گواهی بر این مدعا است که اختلاف قیمتی شدید به‌ویژه در 6 منطقه‌ای که شاهد رشد 8 تا 16 درصدی بوده‌اند تا حدودی معلول سفته‌ بازی و قیمت‌ سازی در بازار است. حتی با فرض صحت آمار و اطلاعات، بعید به‌ نظر می‌رسد قیمت مسکن در این مناطق در رابطه عرضه و تقاضای واقعی کشف شده باشد و متقاضیان خرید در چند منطقه تهران، حاضر شده باشند مسکن مورد تقاضای خود را 8 تا 16درصد بالاتر از قیمت ‌ماه قبل خریداری کنند.

رکود مسکن

رکود در بازار مسکن ؛ تخلیه تورم در اجاره‌بها

هرچند بازار مسکن در دو ماه مرداد و شهریور رکود غیر تورمی را تجربه کرده، اما هنوز روند افزایش اجاره‌بها مهار نشده است. یک دلیل این موضوع می‌تواند ناکامی یا ناامیدی مالکان از دستیابی به نقدینگی از راه های دیگر باشد؛ بنابراین آن‌ ها سعی م‍ی‌کنند کمبود نقدینگی خود را همچنان از محل اجاره‌بها تامین کنند.

در گزارشی هم که بانک مرکزی در مهرماه 98 ارائه داده است، شاخص کرایه مسکن اجاره‌ای در شهر تهران 34.8 درصد و در کل مناطق شهری 33.2 درصد در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته رشد داشته است. اگر چه این میزان رشد هنوز کمتر از میزان رشد قیمت مسکن در سال پیش است، اما اگر افت قیمت مسکن متوقف شود، به‌تدریج رشد شاخص اجاره‌بها تا زمان متناسب شدن با رشد مسکن ادامه خواهد یافت.

همچنین بخوانید:

آخرین آمار قیمت آپارتمان در تهران

اوراق تسهیلات مسکن؛ باید ها و نباید ها

میانگین قیمت خرید خانه در تهران

موضوع :
برچسب ها : خبر ,گزارش,مسکن,مجله دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 12 آبان 1398ساعت 14:09 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 36 | |