تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مجله دلتا

مجله دلتا

همه چیز در مورد همه چیز

بیشترین تعداد خرید و فروش مسکن؛ زیر قیمت میانگین

بازار معاملات خرید و فروش مسکن در تهران از ناحیه متقاضیان طبقه متوسط دچار چرخش متراژی و قیمتی شده است.
خرید و فروش مسکن در تهران

پیش‌تر مرکز آمار ایران در گزارشی درباره تغییر قیمت معاملات خرید و فروش مسکن در تهران ، میانگین قیمت فروش یک متر مربع زیربنای مسکونی معامله شده در بنگاه‌های معاملات ملکی را ۱۲ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان اعلام کرده بود، اما آمار رسمی منتشر شده از سوی بانک مرکزی نشان می‌دهد، بیشترین تعداد معاملات در دامنه قیمتی پایین‌تری انجام شده است.

به گزارش مجله دلتا هرچند میانگین قیمت فروش هر متر مربع آپارتمان حدود 13 میلیون تومان اعلام شده، اما برآوردها از خرید و فروش مسکن در تهران دامنه قیمتی پایین‌تری را نشان می‌دهد. آخرین وضعیت بازار مسکن در ماه نخست پاییز 98 می‌گوید؛ بیشترین معاملات خرید و فروش مسکن در بازه قیمتی ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۹میلیون تومان منعقد شده است و این واحدها بیشترین سهم در میان واحدهای مسکونی با قیمت‌های مختلف معامله شده را به خود اختصاص داده‌اند. واحدهای مسکونی در دامنه قیمتی ۶ میلیون تا ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و آپارتمان‌های ۹ میلیون تا ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر متر مربع نیز به ترتیب با اختصاص سهم ۱۱ درصد و ۴/ ۱۰ درصد در رتبه‌های بعدی بیشترین معاملات قرار گرفته‌اند.

براساس داده‌های دریافت شده از وضعیت معاملات ثبت شده در بنگاه‌های املاک شهر تهران طی مهرماه، توزیع حجم معاملات در این ماه به گونه‌ای بوده است که ۳/ ۵۸ درصد واحدهای مسکونی با قیمتی کمتر از متوسط قیمت هر متر مربع واحد مسکونی شهر تهران معامله شده‌اند. در این میان بررسی میدانی از وضعیت آگهی‌های عرضه‌ شده به بنگاه‌های املاک گویای آن است که تمایل خریداران فعلی حاضر در بازار به گروهی از آپارتمان‌های مسکونی است که به قیمت واقعی نزدیک‌تر باشند. مشاوران املاک در مناطق مختلف شهر تهران عنوان می‌کنند اکنون عمده خریداران موجود در بازار مصرفی هستند و به دلیل کاهش توان خرید مسکن، تمایل این گروه از خریداران به واحدهای مسکونی 50 تا 70 متر است.

همچنین بخوانید:

چرا اجاره سوییت ساعتی مشتری دارد؟

تحویل مسکن مهر تهران تا سال 99

موضوع :
برچسب ها : خبر ,گزارش,مسکن,مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 11 آبان 1398ساعت 19:37 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 41 | |

آینده بازار مسکن چه می‌شود؟

بعد از دو افت ماهانه متوالی قیمت مسکن، ثبات بازارهای موازی و سیاست‌های انبساطی دولت و بانک مسکن موجب افزایش معاملات در مهرماه 98 شده است.
بازار مسکن پایتخت

افزون بر نبود توازن میان عرضه و تقاضا، بازارهای رقیب یا موازی بازار مسکن مانند طلا و ارز در دو سال گذشته، تاثیر بسیاری بر جهش قیمت مسکن داشته‌اند. کارشناسان این حوزه بر این باور هستند که با ادامه‌دار بودن ثبات بازارهای موازی نمی‌توان از آینده بازار مسکن انتظار تحول جدی و افزایش معاملات مسکن را داشت.

به گزارش مجله دلتا با توجه به نقش مهم بازار مسکن در اقتصاد کشور، این بازار همیشه کانون توجه سیاست گذاران بـوده اسـت، اما به دلیل تغییرات انتظاری بسیار شدید، تأثیر سیاست‌ های پولی و مالی بر قیمت مسکن، تقاضـا و سـرمایه گـذاری در ایـن بخـش؛ کمرنـگ شده است. همچنین به دلیل نبود تعادل بین عرضه و تقاضا این بازار به ندرت آرامش را تجربه کرده است.

فعالان بخش مسکن می‎گویند؛ عدم شناسایی و کنترل متغیر های تاثیر گذار بر قیمت مسکن، شرایط رکودی را مستمر خواهد کرد. تحرکات نسبی و جزیی نیز مانند آنچه در مهر ماه امسال اتفاق افتاد در سطحی نیست که بتواند به ایجاد رونق در بخش مسکن کمک کند،کما اینکه این تحرکات در مقایسه با ماه مشابه در سال گذشته هم کاهش قابل توجهی داشته است.

افزایش نرخ ارز به کاهش ارزش پول ملی و در سطح کلان به افت بخش اقتصاد دامن زده است. با  ۳.۵ برابر شدن نرخ ارز نمی‌توان انتظار زیادی در کاهش  قیمت مسکن داشت، اما ‌ اگر همین ثبات در بازار های موازی از جمله بازار ارز باقی بماند می توان انتظار داشت که توان خرید متقاضیان مسکن به تدریج در بازه سه تا چهار ساله افزایش یابد.

به عبارت دیگر با ثبات قیمت مسکن و نرخ تورم و ثبات قیمت اسمی و کاهش قیمت واقعی مسکن می‌توان امیدوار بود که با افزایش سطح درآمد عمومی، در سال‌ های آینده بازار مسکن شاهد افزایش معاملات و تحرک تدریجی باشد.

 

 

همچنین بخوانید:

تمایل موجران ؛ رهن کامل نه ؛ فقط اجاره!

تحرک نسبی دربازار مسکن پایتخت

موضوع :
برچسب ها : خبر ,گزارش,مسکن,مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 11 آبان 1398ساعت 19:22 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 37 | |

سه گانه رفتاری آپارتمان های نوساز در پایتخت

روند کاهش قیمت مسکن در ماه‌های شهریور و مهر 98 با مقاومت سازندگان در برابر تورم منفی ملک روبرو شده است.
آپارتمان نوساز در تهران

مقاومت سازندگان و مالکان واحدهای نوساز کلیدنخورده به حدی است که قیمت آپارتمان نوساز در تهران تا پایان تابستان امسال تفاوتی با قیمت بهاری مسکن نداشته است. سازندگانی هم که برای جلوگیری از ضرر بیشتر به پیش فروش واحد های خود اقدام کرده‌اند، آپارتمان‌های پیش فروش شده را به قیمت آپارتمان نوساز آماده عرضه به فروش می‌رسانند.

به گزارش مجله دلتا آپارتمان های نوساز در تهران به علل مختلف، سه گانه رفتاری در فروش پیدا کرده‌اند و این موضوع باعث شده تا قیمت‌ های متمایز و متفاوتی در بازار املاک نوساز پیدا شود.

دسته نخست، مالکان منازل نوسازی هستند که در واگذاری ملک خود به منظور تامین نقدینگی برای خریدهای ذخیره‌ای به ویژه مصالح ساختمانی برای ساخت و سازهای بعدی خود، نسبت به کاهش قیمت انعطاف نشان داده‌اند. شواهد نشان می‌دهد این مالکان تا 10 درصد  قیمت پیشنهادی را نسبت به نیمه ابتدایی سال پایین آورده‌اند. دسته اول در مجموع در زمره پول‌لازم‌ها طبقه‌بندی می‌شوند و انگشت شمارند. کسانی که درحال اخذ پروانه هستند، کسانی که پروژه مشارکتی دارند و کسانی که به هر شکل ناگزیر به ایفای تعهد خود به شریک ملکی و ساختمانی هستند عمده این مالکان را تشکیل می‌دهند.

دسته دوم سازندگانی هستند که آپارتمان‌ های خود را همچنان به بهای پیشنهادی گزاف عرضه کرده‌اند و به مقاومت در برابر کاهش قیمت ادامه می‌دهند.

اما دسته سوم سازندگانی هستند که انتظار تورمی دارند و تا زمان موعود جهش دوباره قیمت‌ها، در واحد های خود را به روی متقاضیان مسکن قفل کرده‌اند و حتی با قیمت‌ های پیشنهادی بالا هم اجازه بازدید به متقاضیان را نمی‌دهند. واسطه‌ها می‌گویند تعداد این سازنده‌ ها از دو دسته دیگر بیشتر است. به اعتقاد واسطه‌ ها، اگرچه هنوز تعداد نوساز های زیر قیمت زیاد نیست، اما پیش‌بینی می‌شود اگر این وضعیت رکودی ادامه پیدا کند بر تعداد سازندگانی که قیمت فروش خود را کاهش می‌دهند، افزوده خواهد شد.

 

همچنین بخوانید:

کناره گیری بساز بفروش‌ ها از معامله املاک کلنگی

خانه های بزرگ متراژ به دنبال مشتری

موضوع :
برچسب ها : خبر ,گزارش,مسکن,مجله دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 11 آبان 1398ساعت 18:59 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 35 | |

بازار پیش‌ فروش آپارتمان بی رمق است

بازار معاملات در شهریور و مهرماه 98 شاهد تورم منفی ملک بوده است. در این شرایط، سازندگان معمولا اقدام به پیش‌فروش املاک خود می‌کنند، اما شواهد نشان می‌دهد عرضه این واحد ها افت محسوسی در پاییز امسال داشته است.
پیش فروش آپارتمان

تامین نقدینگی و جلوگیری از اثر کاهش قیمت مسکن بر قیمت واحد های مسکونی از جمله دلایلی است که مالکان و سازندگان به پیش فروش آپارتمان های خود اقدام می‌کنند.

به گزارش مجله دلتا در فصل تابستان، زمزمه‌های کاهش قیمت مسکن و نرمش بعضی از فروشندگان در برخی نواحی پایتخت موجب عرضه واحد ها به صورت پیش‌ فروش شد، اما برآورد ها از بازار مسکن در پاییز نشان می‌دهد که از تعداد آگهی‌ های پیش فروش کاسته شده است. حتی ثبات نسبی قیمت‌ ها نیز سازندگان را به خرید زمین برای ساخت‌ و ساز مجاب نکرده است.

واسطه‌های ملکی می‌گویند، قیمت واحد های پیش‌ فروش نیز در بازار تغییر کرده است. از آنجا که قیمت واحد پیش فروش شده ۱۰ تا ۱۵ درصد کمتر از نوساز اعلام می‌شود در نتیجه، میزان افت قیمت واحد های پیش‌ فروش در مناطق مصرفی در بازار پاییزی کمتر از افت قیمت واحد های نوساز و تقریبا نصف آن‌ها (۵ تا ۷ درصد) است.

علل کاهش عرضه پیش فروش آپارتمان

کاهش عرضه چنین آپارتمان‌ هایی دلایل دیگری نیز دارد. هم‌اکنون گروهی از سازندگان ساختمان قابل پیش‌ فروش ندارند. رکود سه ساله ساخت‌ و ساز نیز سبب شده است تا از تعداد آپارتمان‌ های در حال ساخت کاسته شود. اثر این اتفاق به شکل کاهش آگهی پیش‌ فروش در بازار ملک مشهود است.

نحوه قیمت‌ گذاری این آگهی‌ ها نیز از علل دیگر کمبود چنین واحد هایی در بازار مسکن است. واسطه‌ ها می‌گویند در مناطق مصرفی، معدود واحد های پیش‌ فروش هنوز وجود دارد که اغلب آن‌ ها مربوط به واحد هایی است که در دو یا سه ماه آینده تحویل داده می شوند و به همین دلیل به قیمت آپارتمان کلید نخورده آماده فروخته می‌شوند.

با اینکه شرایط پرداخت واحدهای پیش‌فروش آسان تر از شرایط پرداخت آپارتمان‌ های نوساز است و پرداخت طی چند مرحله انجام می‌شود، اما واسطه‌ها آن‌ها را نه به‌ عنوان پیش‌ فروش، بلکه به‌ عنوان “آپارتمان نوساز در آستانه تکمیل” معرفی می‌کنند.

 

همچنین بخوانید:

بازار مسکن ؛ خداحافظ قیمت‌ های نجومی

بازار راکد ؛ کاهش قیمت مسکن ادامه دارد

رشد جمعیت در گرو کاهش قیمت مسکن

موضوع :
برچسب ها : خبر ,گزارش,مسکن,مجله دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 11 آبان 1398ساعت 18:40 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 35 | |

نظارت بر معاملات مسکن مهر

تلاش‌ها برای نظارت بر بی سامانی معاملات مسکن مهر در حالی ادامه دارد که وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده است فضای نظارت بر معاملات در آینده‌ای نزدیک مهیا می‌شود.
خرید و فروش مسکن مهر
با اینکه پیش از این ها از سوی اتحادیه مشاوران املاک اعلام شده بود که هرگونه خرید و فروش مسکن مهر در شهرهای جدید فقط با مجوز شرکت عمران این شهرها امکان‌پذیر است، اما هنوز شاهد برخی سوء‌استفاده‌ ها از طرف واسطه‌ ها هستیم. وزارت راه‌ و شهرسازی می‌گوید شفافیت در انعقاد قراردادها و نقل‌ و انتقال واحدهای مسکونی مسکن مهر، از هرگونه سوداگری واسطه‌ها جلوگیری خواهد کرد.

به گزارش مجله دلتا در سال‌های گذشته بازار واحدهای مسکونی مسکن مهر شاهد شکل‌گیری معاملات از سوی واسطه‌ ها بوده است. به این معنی که عمده مالکان اولیه مسکن مهر اقدام به فروش واحدهای مسکونی خود به واسطه‌ ها کرده‌اند. از این‌رو طی چند سال گذشته، عمده خریدارانی که اقدام به خرید این واحد ها کرده‌اند، ملک خود را از فروشنده اولیه نخریده‌اند و طرف معامله آن ها واسطه‌ ها بوده‌اند. همه این‌ ها در شرایطی اتفاق می‌افتد که برخی واحدهای مسکن مهر دارای سند مالکیت قطعی نیستند و بعضا مشکلات حقوقی در خرید و فروش آن ها به وجود می‌آید.

از آنجا که در بازار معاملات مسکن مهر در شهرهای جدید، واسطه‌ ها در معامله واحدهای مسکونی، تعهد و پایبندی لازم را نداشته و اقدام به فروش آن‌ ها به غیر واجدین کرده‌اند، برخی از واحد های مسکونی با حکم مرجع قضایی توقیف شده‌اند. مسئولان وزارت راه‌ و شهرسازی بنا دارند تا ضلع سومی را در معاملات مسکن مهر وارد کنند تا از این طریق یک ناظر اصلی بر فرآیند معامله نظارت داشته باشد.

آن‌طور که مقامات وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده‌اند، این اقدام به منظور ایجاد یک فضای شفاف بین فروشنده و خریدار، ارائه اطلاعات واقعی به مالک واحد مسکونی و همچنین جلوگیری از ایجاد پرونده‌ های حقوقی انجام خواهد شد. به این صورت که در فرآیند خرید و فروش واحدهای مسکونی با نظارت مجموعه شرکت عمران، مالک به حقوق واقعی خود دست پیدا کرده و خریدار نیز واحدی را خریداری می‌کند که  مشکلات حقوقی نداشته باشد.

 

همچنین بخوانید:

مهلت دو ماهه به مالکان مسکن مهر پردیس

تکمیل مسکن مهر؛ اولویت دوم دولت

موضوع :
برچسب ها : خبر ,گزارش,مسکن,مجله دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 11 آبان 1398ساعت 18:18 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 38 | |

رکود مسکن تا کجا ادامه دارد؟

به طور معمول بازار معاملات در نیمه بهمن‌ ماه هر سال و پیش از آنکه تورم معمول سالانه، دوباره بر قیمت مسکن تاثیر بگذارد تکان می‌خورد.
رکود بازار مسکن

رکود بازار مسکن پیش از این نیز در سه دهه گذشته در کشور تجربه شده است، با این تفاوت که اکنون کارشناسان می‌گویند؛ حتی با حرکت بازار انتظار نداشته باشید قیمت‌ها بیش از 20 درصد کاهش پیدا کند.

به گزارش مجله دلتا  بازار مسکن در نیمه دوم زمستان وارد فاز معاملاتی می‌شود و تعداد قراردادها افزایش می‎یابد؛ اما به گفته کارشناسان این‌ در شرایطی است که بازار ارز ثبات خود را حفظ کند.

حسن محتشم، عضو هیات مدیره انجمن انبوه سازان استان تهران درباره مدت زمان دوره رکود می‌گوید: در شرایط رکود مسکن، فروشندگانی که نیاز به نقدینگی دارند، قیمت را مقداری پایین می آورند. این افت نسبی قیمت حداقل تا زمانی که رکود ادامه داشته باشد یعنی نیمه دوم بهمن ماه، ادامه پیدا می کند.

براساس گزارش‌های میدانی تعداد معاملات مسکن در شمال شهر بسیار ناچیز است. در مناطق یک و سه پایتخت، افزایش قیمت و بالا بودن متراژ، معاملات را به کمترین حد رسانده است؛ چرا که توان خرید مردم هم اکنون کفاف هزینه برای تامین مسکن در مناطق شمالی تهران را نمی‌دهد. در مناطق جنوبی و مرکزی نیز به دلیل وجود واحدهای کوچک‌متراژ، تقاضا نسبت به مناطق یک و سه بیشتر است، اما بحث توان خرید باز هم تاثیر خود را بر میزان معاملات این مناطق گذاشته است.

تاثیر طرح ملی مسکن و تولید و عرضه ۴۰۰ هزار واحد مسکونی نیز که از سوی وزارت راه و شهرسازی ارائه شده است در مدت زمان طولانی کارایی خود را از دست می‌دهد؛ چراکه پیشروی و افزایش تقاضا در آن محاسبه نشده است. محتشم اظهار می‌کند: به ازای هر ازدواج و طلاق، یک تقاضا در بازار مسکن شکل می‎گیرد و دولت‌ ها هرگز نتوانسته اند متناسب با تقاضای کنونی، مسکن بسازند.

بخش خصوصی نیز بی‌توجه به نیاز بازار و فقط به قصد سرمایه‌گذاری و کسب درآمد در رکود بازار مسکن به ساخت مراکز تجاری و فروشگاه‌ ها اقدام می‌کند؛ به طوری که اکنون پایتخت با انباشت واحدهای تجاری مواجه شده است.

این کارشناس مسکن با اشاره به اوضاع ساخت و ساز در بخش خصوصی ادامه می‌دهد: املاک تجاری تقریبا به اشباع رسیده اما هنوز برخی مشغول به ساخت املاک تجاری هستند. این در حالی است که این روزها معمولا در تمام دنیا خرید و فروش اجناس اینترنتی انجام می‎شود و حضور مردم در مراکز خرید کم رنگ شده است .

همچنین بخوانید:

چرا اجاره سوییت ساعتی مشتری دارد؟

تحویل مسکن مهر تهران تا سال 99

وام مسکن مشکلات را بیشتر می‌کند

موضوع :
برچسب ها : خبر ,گزارش,مسکن,مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 11 آبان 1398ساعت 17:19 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 38 | |

چالش اصلی بازار مسکن چیست؟

مسکن به‌عنوان یک کالای بزرگ در حالی هنوز تکلیف بسیاری را با سرمایه‌ای یا مصرفی بودن خود مشخص نکرده است که قیمت زمین، خلاهای قانونی، ضعف بازار رهن و ... به مشکلات آن دامن می‌زند.
مشکلات مسکن

سرازیر شدن سرمایه‌ها به سمت بازار زمین، توازن بازارها را به نفع زمین تغییر داده و باعث شده سرمایه‌ها در بخش زمین انباشت و بلوکه شود. این پدیده، در حالی که زمینه از دست رفتن فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مولد و اشتغالزای اقتصاد کشور را فراهم کرده، به وجود آوردنده مشکلات مسکن نیز بوده است.

به گزارش مجله دلتا حسین عبده تبریزی، اقتصاددان؛ در این رابطه به تازگی در تحلیلی اظهار داشته است: متوسط سهم زمین از قیمت مسکن در ایران در مقایسه با دیگر کشورها بسیار بالاست. سهم زمین از قیمت مسکن در نقاط متراکم شهری، حدود ۶۰ درصد است. در مورد مسکن لوکس این سهم حتی به ۸۰ درصد هم می‌رسد. وی ادامه داد: کمبود عرضه زمین شهری در تراکم بسیار بالای کلانشهرهای کشور به‌ویژه در تهران مشهود است و این شهر در میان ۱۰۰ شهر اول پرجمعیت دنیا رتبه دوازدهم را دارا است. حضور توسعه‌گران موجب شده است تا عرضه زمین شهری به هیچ عنوان پاسخگو تقاضای فزاینده آن نباشد.

به گفته وی، در نیمه ابتدایی سال ۲۰۱۷ رتبه مسکن ایران در بین ۹۵ کشور جهان از نظر نسبت قیمت یک خانه میان‌قیمت به درآمد در دسترس یک خانواده با دریافتی متوسط، ۶۷ و از نظر میزان استطاعت مالی یک خانواده واقع در دهک‌های میانی درآمد برای بازپرداخت وام رهنی یک خانه میان‌قیمت، ۹۰ است. این ارقام نشان می‌دهد که ایران در فاصله دوری از وضعیت مطلوب بازار مسکن قرار دارد.

این اقتصاددان، ریشه نابه‌سامانی مسکن در ایران را گرانی، ناهمگنی و کندی واکنش عرضه به تحولات تقاضا ارزیابی کرد و اصلی‌ترین مشکلات مسکن را قیمت زمین و سوداگری، ضعف قوانین، ضعف بازار رهن و حجم بالای مسکن نامناسب اعلام دانست.

عبده تبریزی گفت: لازم است سیاست‌گذار و متولی بخش مسکن در دولت، زاویه دید خود را از سنتی و در عین حال نادرست تغییر دهد و به جای آنکه در نقش بخش خصوصی سرگرم خانه‌سازی شود، شرایط ورود بخش‌ خصوصی به این بازار را تسهیل کند.

 

همچنین بخوانید:

تمایل موجران ؛ رهن کامل نه ؛ فقط اجاره!

تحرک نسبی دربازار مسکن پایتخت

موضوع :
برچسب ها : خبر ,گزارش,مسکن,مجله دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 8 آبان 1398ساعت 19:08 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 35 | |

نقش پررنگ آپارتمان‌های میان سال در معاملات

در سال‌های گذشته دو منطقه چهار و پنج در غرب و شرق تهران رکورد دار معاملات بوده‌اند و بیش از ۱۰ درصد از کل معاملات بازار مسکن تهران را به خود اختصاص داده‌اند.
بازار مسکن تهران

برآوردهای میدانی از دو منطقه چهار و پنج به‌عنوان پرمعامله‌ترین مناطق بازار مسکن در تهران نشان می‌دهد که عمده آپارتمان‌های مبادله شده در این مناطق، در زمره واحدهای مسکونی با سن بنای بیش از 15 سال بوده‌اند. دلایل این اتفاق از زوایای مختلفی قابل بررسی است که مجله دلتا به آن پرداخته است.

به گزارش مجله دلتا عرضه آپارتمان‌های با سن بنای بیش از ۱۵ سال به شکل محسوسی در بازار مسکن پایتخت افزایش یافته است. فعالان بازار مسکن یک دلیل چنین اتفاقی را تسهیل شرایط پرداخت وام اوراق خرید چنین املاکی عنوان کرده‌اند و می‌گویند با تغییر شرط سنی بنا در به‌کارگیری این وام از ۲۰ به ۲۵ سال اکنون پای این واحدها به فضای معاملات باز شده است. با احتساب سن از تاریخ صدور پروانه، املاک 17 و 18 ساله نیز مشمول وام اوراق می‌شوند که در گذشته بر اساس ضوابط بانک عامل بخش مسکن در دایره دریافت تهسیلات قرار نداشته‌اند.

رونق بازار مسکن در آذرماه سال 96 با افزایش ۵۰ درصدی تعداد معاملات مسکن در شهر تهران اتفاق افتاد و قیمت‌ها با رشد پایین ۱۵ درصدی جهش یافتند. هم اکنون شرایط معکوس شده است و با وجود افت شدید خرید و فروش، واسطه‌ها عرضه آپارتمان‌های قدیمی ساز را نشات گرفته از روند طبیعی بازار رکودی می‌دانند که دوره آن از زمان ثبات قیمت‌ها آغاز می‌شود. آن‌ها معتقدند بهترین زمان عرضه املاک نوساز در حالت عادی و در شرایطی که مالکان پول‌لازم نباشند، شرایط رونق بازار مسکن است؛ در حالی که عرضه املاک قدیمی‌ساز و چند سال ساخت در هر دو دوره رونق و رکود همواره وجود داشته است و اتفاقا مالکان این گروه از املاک امیدوار هستند در نبود آپارتمان‌های نوساز و تازه‌ساز در بازار مسکن در تهران، راحت‌تر بتوانند املاک قدیمی خود را احتمالا با امکاناتی کمتر و زیر قیمت به متقاضیان حاضر در معاملات به فروش برسانند.

 

همچنین بخوانید:

بازار مسکن ؛ خداحافظ قیمت‌ های نجومی

بازار راکد ؛ کاهش قیمت مسکن ادامه دارد

رشد جمعیت در گرو کاهش قیمت مسکن

موضوع :
برچسب ها : خبر ,گزارش,مسکن,مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 8 آبان 1398ساعت 18:57 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 43 | |

تحولات بازار مسکن پایتخت

تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی شهر تهران در مهرماه سال ۹۸ نسبت به ماه مشابه سال قبل ۶۳.۷ درصد کاهش یافت، اما نسبت به شهریور ماه ۲۲ درصد رشد داشته است.
بازار مسکن پایتخت

بررسی توزیع تعداد واحدهای مسکونی معامله شده در بازار مسکن پایتخت به تفکیک عمر بنا در مهرماه سال جاری نشان می‌دهد که از سه هزار و 401 واحد مسکونی معامله شده، واحدهای تا ۵ سال ساخت با  ۴۱.۹ درصد بیش‌ترین سهم را به خود اختصاص داده‌اند. این میزان در مقایسه با مهرماه سال قبل حدود ۲.۶ واحد درصد کاهش یافته و در مقابل به سهم واحدهای با قدمت ۶ تا ۱۰ سال و بیش از ۱۵ سال افزوده شده است.

به گزارش مجله دلتا براساس گزارش جدید بانک مرکزی از تحولات بازار مسکن، توزیع تعداد معاملات انجام شده در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران، منطقه ۵ با سهم ۱۵.۱ درصدی از کل معاملات، بیشترین تعداد قراردادهای مبایعه نامه را به خود اختصاص داده است. همچنین مناطق ۲ و ۴ به ترتیب با سهم‌های ۹.۱ و ۷.۹ درصدی در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

در مجموع ۷۰.۸ درصد از کل تعداد معاملات انجام شده در شهر تهران در مهر ماه سال جاری مربوط به ۱۰ منطقه شهر (به ترتیب بیشترین فراوانی شامل مناطق ۵ ،۲ ،۴ ،۱۰ ،۷ ،۱۵ ،۱ ،۱۴ ،۸ و ۶ ) بوده و ۱۲ منطقه باقی مانده ۲۹.۲ درصد از کل تعداد معاملات را به خود اختصاص داده‌اند.

تحولات ۷ ماهه بازار مسکن پایتخت

 در هفت‌ماهه سال ۱۳۹۸ بازار مسکن پایتخت شاهد ۳۵.۸ هزار  معامله آپارتمان‌های مسکونی شهر بوده استکه در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن، ۵۷.۵ درصد کاهش نشان می‌دهد. در این مدت متوسط قیمت یک متر مربع بنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران ۱۲ میلیون و ۷۱۰ هزار تومان بوده است که نسبت به دوره مشابه سال قبل ۸۱.۳ درصد افزایش نشان می‌دهد. بررسی شاخص کرایه مسکن اجاری در شهر تهران و در کل مناطق شهری در مهرماه سال جاری موید رشد به ترتیب معادل ۳۴.۸ و ۳۳.۲ درصدی نسبت به ماه مشابه سال قبل است.

همچنین بخوانید:

تمایل موجران ؛ رهن کامل نه ؛ فقط اجاره!

تحرک نسبی دربازار مسکن پایتخت

موضوع :
برچسب ها : خبر ,گزارش,مسکن,مجله دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 8 آبان 1398ساعت 18:48 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 42 | |

در بازار خرید و فروش ویلا چه خبر است؟

وضعیت آگهی‌های خرید و فروش ویلا در شمال کشور نشان می‌دهد که کفه آگهی فروش هم اکنون بسیار بیشتر از خریدار است.
خرید و فروش ویلا
افزایش ناگهانی قیمت ملک، سرمایه گذاران بسیاری را به سمت این بازار فراخوانده؛ به طوری که زمینه رونق ساخت و ساز و خرید و فروش ویلا در مناطق شمالی کشور را فراهم کرده است، اما اکنون رکودی که از اردیبهشت ماه امسال بر بازار مسکن سایه انداخته است و افزایش آگهی‌های فروش ویلا، قیمت‌ ها مسیر رو به کاهش را در پیش گرفته‌اند. این موضوع فروشندگان بسیاری را از ادامه‌دار بودن کاهش قیمت‌ ها نگران کرده است.

به گزارش مجله دلتا سرمایه‌گذارانی که به قصد انتفاع از ساخت و ساز و معامله ویلا وارد این بازار شده بودند، اکنون تبدیل به فروشندگانی شده‌اند که حتی با وجود انعطاف‌پذیری بالای آن‌ها در قیمت‌گذاری باز هم متقاضی خرید برای املاک آن‌ها وجود ندارد. بنا به گفته مشاوران املاک، مالکان حاضر هستند واحدهای آگهی شده را با دریافت یک سوم پیش پرداخت و دو سوم به صورت اقساط به خریداران واگذار کنند؛ چرا که افزایش قابل توجه فروشندگان، بازاری مطلوب را برای مشتریان ایجاد کرده است.

ویلاسازی چه بر سر خرید و فروش ویلا آورده است؟

با اینکه ویلاها به طور معمول مشتریان خاص خود را دارند و از این لحاظ ممکن است چندان با جریان عمومی حاکم بر بازار مسکن سازگار نباشند، اما افزایش شدید قیمت، روند ویلاسازی در مناطق شمالی کشور را به شدت افزایش داده و عرضه این املاک را به میزان چشمگیری بالا برده است. بر اساس گزارش فعالان بازار مسکن، در سال گذشته اغلب مالکان فقط با دریافت بیش از ۷۰ درصد از قیمت ملک، پای معامله حاضر می‎شدند اما اکنون ویلاهایی که روی دست مالکان آن‌ها مانده است، موجب شده تا در سال 98 بسیاری از مالکان حتی به صورت قسطی نسبت به فروش اقدام کنند. به گونه ای که بررسی آگهی‌ها نشان می دهد، بخش مهمی از ویلاها در مناطق چون مازندران بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان پیش می‌گیرند و تسویه نیز غالبا بین ۶ ماه تا یک سال تعیین می‌شود.

شایان ذکر است کسب درآمد از گردشگری طی ده سال گذشته سرمایه‌گذاران و انبوه‌سازان بسیاری را به ساخت ویلا متمایل کرده، اما اکنون تب شدید نبود توازن بین عرضه و تقاضای مسکن به ویلا ها هم سرایت کرده است، به طوری که حتی ویلاهایی با قیمت مناسب برای طبقه درآمدی متوسط نیز به رغم عرضه فراوان، نتوانسته‌اند اقبالی در فروش داشته باشد.

همچنین بخوانید:

خانه‌ کوچک 30 متری!!!

وام مسکن برای خرید قدیمی‌ سازها

خانه‌های 25 و 30 ساله وام مسکن می گیرند

موضوع :
برچسب ها : خبر ,گزارش,مسکن,مجله دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 8 آبان 1398ساعت 18:35 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 44 | |


صفحه قبل 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 صفحه بعد